Libros

(Setzevents Editorial, 2012)

N’Aina és una al·lota mallorquina que necessita reflexionar i posar en ordre la seva vida. És per això que decideix viatjar sola un cap de setmana a Barcelona. Allà coneix a en Roger, un músic de carrer, que li mostrarà la ciutat i amb qui passarà dos dies que acabaran sent molt diferents de com ella se’ls havia imaginat.

Dos dies a Barcelona és per damunt de tot un homenatge a Barcelona i a la llengua catalana.

lltrmntn

(Ifeelbook Editors, 2017)

Mentre la vida de Carlota a Madrid s’esboldrega, una veu a l’altra part del telèfon li comunica la mort del seu pare, fet que la farà tornar a Sant Bartomeu, el petit poble de la Serra de Tramuntana (Mallorca) d’on s’allunyà, anys enrere, deixant-hi tots els seus fantasmes.

Una mort, un suïcidi, retrobaments, vels que cauen deixant a la vista la veritat, secrets, misteri, mentides, amor i desamor, falsedats, faran que Carlota comprovi que tots segueixen al lloc on els deixà i l’esperen per recordar-li que mai no va acabar de fugir del poble. Caterina Cortès (Palma, 1982) condensa a Tramuntana la inquietud de les ferides mal tancades, dels comptes pendents que tots, en un moment o l’altre, sabem que haurem de pagar.

Anuncios