Programa de L’hora del club Llull (2021-2022)

Després de llegir un llibre al mes durant deu mesos, els membres habituals del club de lectura de L’hora del club Llull, de Llibres Ramon Llull (Palma), varen decidir que no volien descansar ni a l’estiu, pel que se va organizar una lectura conjunta com a activitat extra aquest passat mes d’agost. Entre diversos títols proposats va sortir triat, unànimement, la novel•la Una vil·la a Florència de William Somerset Maugham de la col•lecció Petits Plaers de Viena Edicions, i que posteriormente comentàrem de forma on-line a través de la plataforma Google Meet.

Aquest 2021-2022 hem iniciat un nou curs de L’hora del club Llull amb obres d’autores i autors del segle XX i del XXI. Aquest 22 de setembre a les 18h, data en la que va tenir lloc la primera sessió, xerràrem de Les fures de Llorenç Villalonga a un espai molt especial: el claustre del Monestir de la Real de Palma. Després d’un any d’un club Llull virtual per mor de la COVID, la trobada va ser el més semblant a una celebració. Per fi ens reunírem tots de nou! Enguany esperam poder fer tot el club de lectura presencial. Intentarem que així pugui ser sempre, clar, respectant totes les mesures sanitàries. Per altra banda, se manté l’opció on-line d’assistència per si a qualcú li pogués interessar. Novament, una servidora, és qui condueix aquest club, el que per a jo és tot un honor i una alegria enorme.

Les trobades es duran a terme, en principi, el darrer dimecres de cada mes, a les 19h, al primer pis de Llibres Ramon Llull. L’ús de mascareta quirúrgica és obligatòria i el preu per sessió són 5€. Per a poder assistir abans heu de passar per la llibreria. Moltes gràcies! A continuación, la llista de lectures que farem enguany:

2 comentarios sobre “Programa de L’hora del club Llull (2021-2022)

  1. El plaer és nostre, Caterina. Un gran encert que siguis tu qui condueix L’hora del Club Llull.
    Les lectures i els companys són enriquidors.
    Per molts anys més!
    Llibres Ramon Llull

    1. Moltes gràcies, Joana! 😀 M’encanta dur aquest club de lectura. Me fa molt feliç! 🙂 I sí, tant de bo duri molts anys. Quina meravella la gent que assisteix i hem conegut, i poder-lo fer a la vostra fantàstica llibreria. Una abraçada!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s