Fins aviat ‘Dos dies a Barcelona’

Després de molt temps de no deixar-me caure pel blog avui ho faig per acomiadar-me, esper que temporalment (mai se sap), de n’Aina i en Roger, els protagonistes de la meva primera novel·la Dos dies a Barcelona que tantes alegries m’han donat, i de la ciutat de Barcelona, font d’inspiració constant per a mi. I m’acomiad per donar pas a una nova aventura literària que s’acosta i de la que aviat aniré informant.

Vull donar les gràcies a tots els qui vareu comprar la meva primera novel·la, la vareu comentar a través dels blogs i altres xarxes socials, me vareu ajudar a fer-ne difusió, la vareu regalar i/o recomanar, me vareu enviar fotografies compartint moments quotidians amb ella, i, especialment, pels ànims i el vostre suport perquè continuï escrivint. Si no hagués estat per vosaltres, ho dic ben de cor, possiblement no hi hauria una segona obra en camí. Mil gràcies pel vostre suport! S’agraeix molt!


FOTOGRAFIA ARXIU PERSONAL: CATERINA CORTÈS
Anuncis

6 pensaments sobre “Fins aviat ‘Dos dies a Barcelona’

 1. carmerosanas diu:

  Vaig llegir amb molt de gust i plaer, el teu Dos dies a Barcelona i llegiré també amb molt de gust la teva propera novel·la. Endavant, noieta, estarem encantats…

 2. Jota diu:

  Molta sort amb la teva nova aventura literaria. DDBA me va agradar molt i estic segur que la propera no ens decebrà 🙂

 3. XeXu diu:

  Ja fa temps que ens vas parlar que una segona obra venia en camí. No sé si parles de la mateixa, o d’un altre projecte. Però espero tenir-ne notícies! Va, no ens deixis així.

 4. Xitus diu:

  Fer el pas de publicar una novel·la a mi em faria molt de respecte. Agradarà el que escric? Serà “prou bo”? (no sé en base a quins paràmetres). Algú hi tindrà interès? Sabria mantenir una trama coherent? Bé, tu tots aquests passos ja els vas travessar si se’m permet dir-ho així, i ara de cara a la segona novel·la en principi tot ha de ser més àgil i rodat. Et desitjo molta sort.

 5. caterina diu:

  Carme Rosanas: Moltes gràcies! Ets molt amable amb les teves paraules! Una forta besada 😉

  Jota: Això esper! Personalment crec que aquest segon llibre és millor, tot i que això ja m’ho haureu de dir vosaltres 🙂

  Xexu: Sí, sí. Xerr de la mateixa obra. Poc a poc aniré informant. Paciència, hehe!

  Xitus: Publicar fa molt respecte, almanco a mi sí. I aquesta és una segona novel·la! Me conform en que funcioni tan bé com DDAB. Creuaré els dits!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s