Fins aviat ‘Dos dies a Barcelona’

Després de molt temps de no deixar-me caure pel blog avui ho faig per acomiadar-me, esper que temporalment (mai se sap), de n’Aina i en Roger, els protagonistes de la meva primera novel·la Dos dies a Barcelona que tantes alegries m’han donat, i de la ciutat de Barcelona, font d’inspiració constant per a mi. I m’acomiad per donar pas a una nova aventura literària que s’acosta i de la que aviat aniré informant.

Vull donar les gràcies a tots els qui vareu comprar la meva primera novel·la, la vareu comentar a través dels blogs i altres xarxes socials, me vareu ajudar a fer-ne difusió, la vareu regalar i/o recomanar, me vareu enviar fotografies compartint moments quotidians amb ella, i, especialment, pels ànims i el vostre suport perquè continuï escrivint. Si no hagués estat per vosaltres, ho dic ben de cor, possiblement no hi hauria una segona obra en camí. Mil gràcies pel vostre suport! S’agraeix molt!


FOTOGRAFIA ARXIU PERSONAL: CATERINA CORTÈS
Anuncios

6 comentarios en “Fins aviat ‘Dos dies a Barcelona’

 1. XeXu dijo:

  Ja fa temps que ens vas parlar que una segona obra venia en camí. No sé si parles de la mateixa, o d’un altre projecte. Però espero tenir-ne notícies! Va, no ens deixis així.

 2. Xitus dijo:

  Fer el pas de publicar una novel·la a mi em faria molt de respecte. Agradarà el que escric? Serà “prou bo”? (no sé en base a quins paràmetres). Algú hi tindrà interès? Sabria mantenir una trama coherent? Bé, tu tots aquests passos ja els vas travessar si se’m permet dir-ho així, i ara de cara a la segona novel·la en principi tot ha de ser més àgil i rodat. Et desitjo molta sort.

 3. caterina dijo:

  Carme Rosanas: Moltes gràcies! Ets molt amable amb les teves paraules! Una forta besada 😉

  Jota: Això esper! Personalment crec que aquest segon llibre és millor, tot i que això ja m’ho haureu de dir vosaltres 🙂

  Xexu: Sí, sí. Xerr de la mateixa obra. Poc a poc aniré informant. Paciència, hehe!

  Xitus: Publicar fa molt respecte, almanco a mi sí. I aquesta és una segona novel·la! Me conform en que funcioni tan bé com DDAB. Creuaré els dits!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s