Vaga indefinida de docents a les Illes Balears

Ha començat la pitjor vaga, i indefinida, de docents de les Balears des que tenim “democràcia”. Ni davant la sentència del Tribunal Superior de Justícia en contra del TIL s’atura aquest desgovern d’en Bauzá. Però els ciutadans no afluixam ni afluixarem. Avui ha estat un èxit la convocatòria: un 91%!!! I demà més, perquè això no s’atura aquí. Comença. La manifestació davant el Consolat de la Mar aquest dematí ha estat pacífica i molt reivindicativa. Durant uns moments s’ha escoltat l’Estaca de Lluís Llach perquè sembla que estam tornant a uns anys enrere, a uns temps foscos, d’imatges en blanc i negre, d’imposicions, de no escoltar al poble. Si voleu saber com evoluciona aquests dies tot això, via twitter ho podeu fer a les etiquetes com ara #VagaIndefinidaDocents (que ha estat TT mundial) #NoAlTIL #DictaduraBauzá #BauzáDimissió #SíAlCatalà.

Donar les gràcies al suport que mos ha arribat des de fora de Balears, mar enllà, per als nostres docents i la nostra educació, com ara de Catalunya i sobretot del País Valencià, que són els que més s’han sumat a la nostra causa tal vegada perquè ells, el poble valencià, malauradament ja saben el que és que els hi toquin l’ensenyament a les escoles i instituts! Emocionada!!!

Imatges de la manifestació al Consolat de la Mar, Palma, avui dematí:

Jo, de color esperança i enllaçada

Castell reivindicatiu

Molt verd davant el Consolat de la Mar (Palma)

About these ads

17 responses to “Vaga indefinida de docents a les Illes Balears

 1. Teniu el nostre suport, el que està passant a la vostra terra és vergonyós, i t’agraeixo un cop més que ens posis al dia. Teniu la raó, i al final hauran de claudicar. El català està amenaçat a tots els territoris, si no lluitem, ens el prendran. Però ara el poble està en plena revolta, seguiu endavant, la victòria és vostra!

 2. Si és que amb l´educació no se juga. En Bauzá té en contra fins i tot a gent del seu partit en el tema del TIL. Si tenguès dos dits de front veuria que va errat. Però així de pardals són els polítics.

 3. Per cert, m´agrada molt la nova foto de capçalera del blog. I la teva foto de perfil també ;-)

 4. Molts ànims !

 5. Doncs sí, sembla que tornem a unes èpoques molt antigues que creia que els joves d’avui no hauríeu de conèixer mai. Aquests atacs a la llengua per tot arreu. I tant que teniu el nostre suport!

  Com més actes hi hagin millor. Endavant i ànims, no podem defallir.

 6. Rep el meu suport. Estem en un moment històric tal en que o mors com a poble o et revoltes.

 7. Milers de gràcies per tots els comentaris que m’heu escrit en aquest post animant als balears i per totes les concentracions de suport fetes ahir arreu dels Països Catalans. Gràcies!!! Avui segueix la vaga i les manifestacions dels docents. http://www.vilaweb.cat/noticia/4144242/20130917/protestes-politica-educativa-arriben-parlament-balear.html

 8. Alfred Bosch expulsat avui del Congrés per xerrar en anglès, del TIL i de la vaga de docents a les Illes Balears… M’encanta aquest home!!!

 9. Estic intentant deixar-te un comentari i no hi ha manera…
  Teniu també el nostre suport.

 10. Continueu lluitant plegats i no pareu fins que rectifiquin. Des de Catalunya teniu el nostre suport.

 11. Enhorabona Caterina per la teva síntesi i pel teu suport.
  Moltes gràcies a tothom! I recordau que és una vaga indefinida no només pel TIL, també per a una educació de qualitat.
  Dema tercer dia de vaga!

 12. No me cansaré de donar les gràcies a totes les mostres de suport que mos arriben de fora de Mallorca i Balears! Davant un govern tan autoritari, per als mestres, alumnes i pares que defensen la causa sou una font d’energia important! Gràcies!

  Sabieu que el dia de la concentració a Barcelona, a la Plaça Sant Jaume, se van recaptar 10.000€? Un gest emocionant, desinteressat i molt necessari! :D Si hi voleu participar com ells econòmicament ho podeu fer al següent compte corrent: 2056-0009-74-4102003418 de Caixa Colonya i a nom de l’Obra Cultural Balear.

  Per a què serveix la caixa de resistència per als docents de les Balears? Tots els doblers aniran destinats a pagar les despeses de l’organització de la vaga, possibles despeses legals o de defensa jurídica i ajudes econòmiques a docents que facin vaga massa dies (no oblidar que per cada dia de vaga els lleven 80€). Qualsevol aportació serà benvinguda :)

 13. Ànims! Al Principat ja comencem a fer la feina. Després ja vindrem per ajudar-vos… No podeu quedar-vos sols!

 14. Sigueu forts. Estem amb vosaltres! Ànims.

 15. Torno a arribar tard a aquest post, però la Vaga segueix molt viva i me´s encara després de la manifestació més gran que s’ha viscut a ses Illes. Espero que hi hagi una solució, però el TC i la seva contundència tampoc ajuda gaire. Força!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s